tiistai 23. kesäkuuta 2015

24.6. Myrskyn jälkeen on poutasää...

Viime yön myrsky oli jotain erilaista, nimittäin suuruusluokassaan. Auto heilui tuulen mukana, sade hakkasi kattoa ja kylkiä ja salamat valaisivat taivaan usean tunnin ajan. Välillä oli hiukan epätietoisuutta siitä, kuinka kovalla tuulella tällainen pieni 3500 kg:n auto pysyy pystyssä.

Yllättäen Forecan lupausten mukaisesti nyt aamulla klo 8 alkoi paistaa aurinko. Sitä pitäisi nyt sitten riittää moneksi päiväksi ja lämmöt nousevat kolmeenkymmeneen asteeseen.

Aamupalan jälkeen starttaamme kohti Vrsaria................

...........Ennen puolta päivää olemme tutun Porto Sole -leirintäalueen portilla Vrsarissa. Sitten vaan paikan valinta, kevyt välipala ja pyörillä kaupunkiin. Tämä paikka jaksaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. Ja ilmakin muistuttaa jälleen morsianta :)




Tässä mallia leirintäalueen huoltorakennuksen lämpimän veden tuotosta.
Illan hämärtyessä automme viereen ravintolaan ilmestyi kahden hengen bändi. No eihän siinä mitään. Kävimme autossa suihkussa ja valmistauduimme nukkumaan. Mutta musiikki veti puoleensa niin paljon, että pakko oli lähteä humpalle. Ja niin kävimme suihkussa vielä toistamiseen ennen nukkumaan menoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti