maanantai 22. kesäkuuta 2015

Matka jatkuu

Maanantaina 22.6. seurueemme hajosi, koska lomat ovat eri pituisia. Toisilla alkoi kotimatka ja meillä ei. Siirryimme reilut 50 km Pulan viereen Medulinin kaupunkiin. Camping Kazela toimii nyt tukikohtana. Lämmintä on vaikka toisille jakaa. Onneksi merivesi viilentää palanutta nahkaa.

Kuvassa keskellä on aika erikoinen uima-allasalue. Sinne saa mennä uimaan vaan, jos on jokin vamma joka estää meressä uimisen. No kävinhän minä testaamassa tuollaisen altaan :) Ei ole ollut muuten ruuhkaa noiden aitojen sisäpuolella.
Tiistaipäivän aamuna tehtiin pitkä aamukävely ja siinä samalla Jutan superdieetin ohjeiden mukainen lihastreeni. Näissä lämmöissä melkein meinasi tulla hiki. Päivä menikin sitten perinteisesti töissä, eli aurinkoa eteen, sivulle ja taakse.

Iltapäivälle viiden aikoihin luvattu sade ei tullutkaan. Tuuli sen sijaan on melkoinen ja jäämme odottamaan yötä ja luvattuja ukkosia sateineen. Auton edusta on tyhjennetty tavaroista ja pyörät on nostettu kyytiin. Aamulla pitäisi olla taas poutaa ja lämmintä. Mutta ota näistä nyt selvää, kun ei Forecakaan tiedä mitään. Joka tapauksessa huomenna on tarkoitus siirtyä Vrsariin, noin 50 km Pulasta pohjoiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti