torstai 25. kesäkuuta 2015

25.6. Ah tätä arkea....

On tämä arki rankkaa. Aurinko paistaa, linnut laulaa (välillä tosi rumasti, varsinkin aamuyöstä), täytyy käydä uimassa, täytyy pestä pyykkiä ja kuivattaa auringonottoalustoja.
Prepaid nettiliitymän aika tuli täyteen. Blogin kirjoittaminen vaikeutuu. No eihän tämä nyt kuitenkaan maailman suurin ongelma ole. Mutta mitenkäs nyt kymppiuutiset omassa autossa onnistuu? Voi tätä hankalaa arkea :)

26.6. perjantaina tehtiin huima siirtymä pohjoiseen: 5,2 km pientä kylätietä eteenpäin ja saavuimme Funtanan kylään. Noin olemme taas vähän lähempänä kotia. Tosin jos tällä menolla edettäisiin, niin kotona oltaisiin kai ensi vuonna. No tässä nyt vietetään viikonloppu ja sitten harkitaan, josko kohta pitäisi oikeasti aloittaa se kotimatka. Ei vaan millään huvittaisi, kun katselee kotimaan säätiloja ja vertaa niitä täällä vallitseviin. Taitaa tosin olla pienen pieni mahdollisuus, että me toisimme Välimeren helteet kotisuomeen tullessamme.



27.6. Pyörillä Vrsariin, eli sinne mistä eilen lähdettiin. Tuli vähän nälkä ja syötiin rantakuppilassa aamiainen. Leipää, kinkkua, metvurstia, juustoa, voita, marmeladia ja kapuchinoa ääntä kohti ja johan jaksoi polkea takaisin. Perillä kotona odottivat tuoreet mansikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti